Tequila Thursday

25 januari 2007

Bloc Party brengt binnenkort een nieuw album uit. Maar van het eerste album zijn een paar nummers ook geremixt geweest. The Go! Team nam Positive Tension en maakte er een typisch Go!Team-nummer van, niets dan goeds dus. Ook MSTRKRFT liedt hun talent los op de groep met de zwarte homozanger, zij kozen het nummer Two More Years.

Bloc Party – Positive Tension (The Go! Team remix)

Bloc Party – Two More Years (MSTRKRFT mix)

En dat die van MSTRKRFT niet alleen geile remixen maken, maar ook geweldige eigen producties hebben bewijzen ze keer op keer. Het derde nummer op hun album “The Looks” is zwaar de moeite. De naam is “She’s good for business”, en ’t gaat over shaken, which is nice. Funky elektro all the way.

MSTRKRFT – She’s Good For Business

Soms is het genoeg om onder een vette 80’s-elektro-track een gitaarke te zetten, om zo een nog cooler nummer te krijgen. De Fransen van Ed Banger zijn daar extreem bedreven in, om met zo goed als niks, toch een geweldige remix af te leveren. Deze keer was het de beurt aan SebastiAn om een nummer van Kavinsky onder handen te nemen. En hij doet dat met perfectie. Denk bij het beluisteren van het liedje gerust aan die uren dat je op je ouwe computer, of Super Nintendo een racespelletje aan’t spelen was. Retro-Need For Speed for the win!

Kavinsky – Testarossa Autodrive (SebastiAn remix)

Eerder deze week postte ik al een clipje van een remix van SebastiAn’s grote hit Ross Ross Ross. Nu, Mr. Brown is niet de enige die zijn eigen versie van het nummer ineen draaide. Ook Iiggybaby deed dat, een Fuck Me Harder Edit dan nog wel! Behoeft geen verdere uitleg denk ik.

SebastiAn – Ross Ross Ross (Iiggybaby’s Fuck Me Harder edit)

Ongelooflijk respect heb ik voor gasten die een heilig nummer nemen en het dan nog een tikkeltje geiler maken. Thunderous Olympian was een naam die ik nooit eerder hoorde, maar hij nam mijn favoriet nummer van het moment onder handen en leverde een hete remix af. Restepc!

Justice – Phantom (Thunderous Olympian’s Lite Ghosts remix)

The Chemical Brother zijn ook wel heilig. Meestal, wanneer ze aan’t werken zijn aan een nieuw album, dan brengen ze wat white-lable-versies van “mogelijke” liedjes, en dat noemen zij hun “Electronic Battle Weapon”-serie. Ze zitten reeds aan de nummers 8 en 9, en als deze een indicatie mogen zijn voor wat er aankomt op hun volgende album, dan kan ik niet meer wachten.

The Chemical Brothers – Electronic Battle Weapon 8

The Chemical Brothers – Electronic Battle Weapon 9

Advertenties

2 Responses to “Tequila Thursday”

  1. Boskabout Says:

    Good tequila! ­čśë

  2. yannick Says:

    I like tequila ­čśë


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: