Tequila Thursday

1 februari 2007

The Sounds zijn een Zweeds popgroepje. Rex The Dog vond zichzelf waarschijnlijk extreem grappig toen hij besloot hun nummertje Tony The Beat onder handen te nemen. Het blijft wel poppig hoor, maar dan meer in de richting van electropop. Oké, het is een klein beetje een vrouwennummer, maar ach, miauwkes voor de vrouwkes!

The Sounds – Tony The Beat (Rex The Dog mix)

Dat Boys Noize pareltjes kan maken weten we al langer. eROLE aTTAKK is daar een zeer mooi voorbeeld van. Op de B-kant van die plaat (die trouwens op Tiga’s Turbo-label uitkwam) stond ook een lekkere song, Haldern, Tiga’s favoriet van de plaat, en dan ook al lustig doodgedraaid door Tiga, maar toch niet echt bekend geworden. Dan doen de Jossen nog maar eens een gooi.

Boys Noize – Haldern

Soms is een remixke voor de “kunst” maken ook wel eens plezant. Swedish Boy vond dat toch alleszins, het resultaat is best wel plezant. Een 80’s-computerspelversie van Billie Jean van grote kindervriend Michael Jackson. Haalt iemand alvast de Orvallekes boven?

Michael Jackson – Billie Jean (Swedish Boy’s Computer Game mix)

Jaja, de Klaxons, hier zijn ze weer, net als Surkin. Deze keer mocht de laatste een trash-remixke maken van het wondermooie Golden Skans. En het is echt de moeite.

Klaxons – Golden Skans (Surkin remix)

The Long Blondes zijn nog zo’n hoop hype-kippen. Erol Alkan kon het niet laten om hen op zijn Trash-night te laten spelen, en besloot ook maar ineens een nummer van hen te producen. Die lekkere Erol Alkan-vibe heeft het alleszins mee. Mmm…

The Long Blondes – Five Ways To End It

Die Surkin van hierboven komt uit dezelfde stal als Para One, namelijk het Franse Institubes-label. Para One heeft een album, Epiphanie genaamd, en om dat te hypen bracht het label indertijd een megamix van het album uit, ineengesmeten door deheer Surkin. Het hele album komt voorbij in 6,5 minuut.

Para One – Epiphanie (Surkin’s Megamixx Teaser)

Advertenties

3 Responses to “Tequila Thursday”

  1. Stijn Says:

    Nice nice, ik heb deze week (bijna letterlijk) onder een steen geleefd dus ik was niet echt mee. Dit mooie overzichtje maakt veel goed!

  2. 3ddfreak Says:

    The Long Blondes kende ik nog niet. Bedankt voor het aanraden!

  3. Boskabout Says:

    De remix van Billie Jean is ook een toppertje :-). Way to go dude!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: