Tequila Thursday

8 februari 2007

Deze week een lichtjes andere Tequila Thursday, geen linkjes naar mp3’tjes deze keer, enkel verwijzingen naar MySpaces.Iedereen kent het liedje Jump van House of Pain wel. Micky Slim maakt er een prachtig remixje van, en zoals Pete Tong in de intro zegt, we zullen heel waarschijnlijk meer van die zalige Micky Slim remixen mogen verwachten in 2007.

House of Pain – Jump (Micky Slim remix)

Van She zal je misschien wel kennen van de prachtige single Kelly, die om onduidelijke redenen in België niet doorgebroken is. Samen met 2 meiden maken zij ook parels van remixen. Ondermeer van Around The World van Daft Punk, ook van You Gonna Want Me van Tiga, de laatste staat helaas (nog) niet op hun MySpace.

Van She Tech – Around The World Again

Erol Alkan is niet alleen een God in het DJ-wereldje, hij zit ook nog eens in een indie-groepje, dat hemelse muziek maakt. Ze namen de naam Beyond The Wizards Sleeve aan en waagden zich aan enkele eigen producties, en een remix van het alom gekende Young Folks van Bjorn Peter and John (of was dat nu een andere volgorde?), anywho:

Beyond The Wizards Sleeve

Rest ons nog een laatste MySpace-ontdekking op de weblog te smijten. Hiervoor werd TTC gekozen, wiens album door de inmiddels wel gekende Para One geproduced was, die volgens mij ook in het groepje zit, samen met Teki Latex en Tacteel, aan de fotokes te zien. Franse rare surf-rap, of whatever. Het klinkt niet slecht, het klinkt raar, echte Josmuziek dus. Enjoy, en tot de volgende!

TTC

Advertenties

One Response to “Tequila Thursday”

  1. Stijn Says:

    Amai, die Micky Slim is echt wel de moeite!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: