Sequoia Sunday

11 februari 2007

We beginnen met een bommetje van formaat, toch wel hét trashnummer van de afgelopen week voor mij. De High Powered Boys zijn twee Franse nerds die “ghetto dance music” maken, als het kind maar een naam heeft. Tegenwoordig is een dijk van een plaat echter niet meer genoeg, je moet ook nog de juiste vrienden hebben om hip te worden. Daar hebben deze mannen geen probleem mee, met Institubes als intieme vrienden kom je al ver.

High Powered Boys – Hoes Get Down

Thomas Bangalter is de helft van Daft Punk, maar doet geregeld ook eens een solo-uitstapje. Laatst werkt hij graag samen met het Ed Banger label, schijnbaar zou Busy P – de oprichter van Ed Banger – nog de manager of producer van Daft Punk geweest zijn. DJ Mehdi, die deze week gefeatured werd op Mish Mash (veel te laat, want het album is toch al een aantal maanden uit), had de eer om een remix-job te krijgen door Thomas Bangalter, het resultaat is een nummer in oude Daft Punk-stijl.

DJ Mehdi – Signatune (Thomas Bangalter edit) (Bron : Discobelle)

Dat The Killers ongelooflijk cool zijn, en hun tweede album stukken veel beter is dan hun eerste, dat wisten jullie uiteraard al langer. Bones is zo een pareltje uit Sam’s Town, en op de single komen uiteraard remixjes te staan, vaak is dat niet echt veel soeps, dan mag Jacques Lu Cont (a.k.a. Thin White Duke) meestal zijn mager talent loslaten op de nummers, maar soms denken we: “hola, dit is iets speciaals”. Bones kreeg een make-over door Canadees talent Tiga die verder geen introductie hoeft.

The Killers – Bones (Tiga remix) (Bron : Batteria ricaricabile)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: