Sequoia Sunday

25 februari 2007

 

Riot in Belgium kennen jullie waarschijnlijk al. De original en de Adam Sky remix van “La Musique” zwermt overal al genoegzaam rond. Van She Tech (jawel, die van hun remixen van Around The World en You Gonna Want Me) dacht dat ze het wel beter zouden kunnen. Persoonlijk vind ik de originele nog altijd het beste, maar dit is toch wel de beste remix die ik er tot nu toe van gehoord heb.

Riot in Belgium – La Musique (Van She Tech remix) (Bron : Headphone Sex)

Surkin, u bent hem misschien al beu, maar dan heeft u toch wel pech. Deze gast producet eigen songs en remixt die van anderen aan een tempo dat dicht tegen dat van zijn stoelgang aanligt. Het lijkt wel of er verschijnen elke dag nieuwe geweldige dingen met zijn naam eraan verbonden. Deze keer liet hij zijn kunstjes los op Killalady, een nummer door Justine Electra, waarvan het origineel al zeer te smaken viel.

Justine Electra – Killalady (Surkin remix) (Bron : Headphone Sex)

De mannen van Mr. Miyagi kennen we al langer, het zijn persoonlijke vriendin van de Jossen. Het zijn eigenlijk gewoon de Zweedse Jossen, om het zo te zeggen. Alleen zijn zij al wel een paar autostrades verder, ze producen zelf muziek, en maken soms al eens een leuke remix. Deze keer vonden ze het wel eens plezant om hun eigen versie van Atlantis To Interzone van hipsters Klaxons te maken. En hoe ze dat gedaan hebben, dat mag God weten, maar ze hebben dat wel geweldig geflikt. Misschien wel één van de beste remixen ooit gemaakt van dit nummer.

Klaxons – Atlantis To Interzone (Mr. Miyagi’s Bootleg remix)

Thomas Bangalter is de helft van Daft Punk, of het de Daft-helft is, of de Punk-helft, niemand weet het heel zeker, maar dat hij duidelijk veel talent in zijn kleine teen heeft is onbetwistbaar. Naast geweldige remixen, en de partyklassieker “Music Sounds Better With You”, dat hij onder de naam Stardust uitbracht, heeft hij ook andere nummers gemaakt. En ja hoor, Thomas Bangalter, godfather van de trash, doet dat goed.

Thomas Bangalter – Extra Dry (Bron : Best Foot Forward)

Dat Switch deze zomer een grote hit had met A Bit Patchy, dat weet ongeveer iedereen, maar zijn remixwerk is nagenoeg perfect. Zo maakte hij een remix van Get Yourself High van The Chemical Brothers. Mijn hart sloeg een paar slagen over toen ik deze zag staan, maar voor de rest gaat alles goed met mij.

The Chemical Brothers – Get Yourself High (Switch’s Rely on Rub remix) (Bron : iPop)

Advertenties

6 Responses to “Sequoia Sunday”

 1. Boskabout Says:

  Weet ge toevallig wanneer de Switch remix van Freeform Five – No More Conversations (opnieuw) wordt uitgebracht?

 2. Wes Says:

  Die surkin track is zkr wel goed!

 3. Stijn Says:

  Die surkin vind ik niet zo geweldig eerlijk gezegd. Die mr miyagi daarentegen… Awoewa!

 4. de mo Says:

  ma da is hier allemaal zo slecht muziek :s
  Jullie hebben echt geen smaak

 5. dirtyjos Says:

  Ik zou het dan eerder bekijken als “andere smaak”. Want wie ben jij om te zeggen dat dit slecht is? Dat je iets slecht vind, tot daar kan ik een mens nog volgen, maar niemand heeft absoluut recht over het al dan niet goedkeuren van iets.

 6. Jesse Says:

  Geweldige site, geweldige schijven, maar zou je mij alsjeblieft die van she remix van RIB kunnen mailen, want ik vind deze nergens meer!
  Keep Up The Good Work!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: