Tequila Thursday

1 maart 2007

null

We beginnen met een klassieker van formaat, van het Engelse bandje Simian. Een jaar na verschijnen maakte Erol Alkan er een mashup met Fast Track van Super Discount van. Een jaar daarna besloten de mannen van Justice er hun eigen edit van te maken, die daarna een hype op zichzelf werd. We hebben het over Never Be Alone, een indie-track naar aloude Soulwax-traditie, maar waar in het refrein een keihete vrouwenstem invalt. Vreemd, maar het smaakt wel.

Simian – Never Be Alone

Erol Alkan maakte voor Mixmag een compilatiemix van de beste liedjes uit 2006, en het mag gezegd worden, dat setje behoort zeker to de beste setjes van het afgelopen jaar. Eén van die nummers was een leuk trompetnummertje dat sindsdien in mijn hoofd rondspookt. Het is een liedje van Herbert, maar dan in een remix. Pas op, het duurt meer dan 7 minuten, maar is zo aanstekelijk als de klierkoorts. Hopla!

Herbert – Moving Like A Train (Smith N Hack remix) (Bron: Green Pea-ness)

Als laatste voor vandaag de nieuwe single van MSTRKRFT. Veel uitleg behoeft dit niet. Vorige week is hun album eindelijk op Europa losgelaten, en dat het inslaat als een bom staat buiten kijf. Street Justice noemt hun nieuwste wapenfeit, en daar gaan ze nog veel slachtoffers mee maken. Wij kunnen dat alleen maar toejuichen uiteraard.

MSTRKRFT – Street Justice (Bron: Shoes are for work)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: