Sequoia Sunday

11 maart 2007

Ongeveer iedereen zal ondertussen wel het overgrote deel van de Ed Rec Vol 2 cd gehoord hebben. Toen ik in de tracklisting “Mr. Oizo – Intra” zag staan, toen sprong mijn hart even een gat in de lucht. Helaas is het echt wel een intro, en zelfs geen volwaardig nummer te noemen. Maar de man achter Flat Beat en Nazis brengt binnenkort wel een lekker plaatje uit bij de Franse hoeren van Ed Banger. Net zoals Justice gaat ook hij de meer disco-kant op van de trash. Niet elke Jos is daar blij mee, maar we zullen er mee moeten leven. Het nummer noemt Patrick122 en er is een promo-versie van 2 minuten te vinden, want zo gaat dat tegenwoordig bij de harem van Busy P.

Mr. Oizo – Patrick122 (Bron: Electric Zoo)

De mannen van Does It Offend You, Yeah? hebben een remix gemaakt van The Prayer van Bloc Party. Eigenlijk worden er best wel veel remixen van dat nummer uitgebracht, de ene al beter dan de andere. Deze wou ik jullie toch niet onthouden. Ik vind het niet echt het bestje wat je ervan kan maken, maar alles wat tegenwoordig zonder doping gedaan wordt moet aangemoedigd worden, nietwaar Nico Mattan?

Bloc Party – The Prayer (Does It Offend You, Yeah? remix) (Bron: 5 Acts)

Die van Palms Out Sounds deden eerder al een Sample Wednesday over Daft Punk. Deze keer gaan ze naar die andere grootheden van de disco-dance, Basement Jaxx. Veel valt er niet over te zeggen. Vorm u zelf maar een mening.

Palms Out Sounds: Sample Wednesday: Basement Jaxx

One Response to “Sequoia Sunday”


  1. adult japan tv

    Sequoia Sunday « The Dirty Jos Soundsystem


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: