Tequila Thursday

15 maart 2007

We beginnen met de überbelgen Goose. De ongelooflijk heilige mannen van Put the Needle on the Record wisten een Goose remix van de Scissor Sisters’ nieuwste single vast te krijgen. Natuurlijk vraagt u zich nu af wat er gebeurt als u Kortrijks krapuul loslaat op Amerikaanse jeanetten, awel ja, ik vreesde er eigenlijk voor, maar Goose bewijst dat ze toch wel wat in hun mars hebben. Van mij mogen die nog wel wat meer remixopdrachten krijgen, dan kunnen we de zoveelste comeback van de Dewaeles toch nog wat langer uitstellen.

Scissor Sisters – She’s My Man (Goose remix) (Bron: Put the Needle on the Record)

SebastiAn maakte eerder al een geweldige EP, met de nummers Ross Ross Ross en Walkman. Head/Off was toch wel een minder nummer vonden wij. Maar Faex, een blogger van Skull Juice, maakte zijn eigen versie van het nummer, en ja hoor, dat smaakt al veel beter. Ik vond die Faex edit van Phantom van Justice wel niet zo goed als wat iedereen ervan maakte, maar deze mag er toch zeker bijhoren.

SebastiAn – Head/Off (Faex rework) (Bron: Skull Juice)

Die van Basement Jaxx brachten onlangs een nieuw album uit, maar blijkbaar zijn alle radio-liedjes al gebruikt als singles, aangezien de nieuwe niet op dat album terug te vinden was. Ik vond Crazy Itch Radio trouwens ook wel een minder album, maar deze single kan zeker concurreren met de betere dingen die zij al verricht hebben. Ach ja, de Jaxx-en, ’t is eigenlijk ook altijd wel wat hetzelfde, altijd “the same old show on my radio”.

Basement Jaxx – Make Me Sweat (Bron: Occupation)

Eerder wist ik jullie al te melden dat de Trash meer de disco-kant aan’t opgaan is. Dan wordt het tijd om de grote invloed van deze trash-hype nog eens te vermelden, en dat zijn natuurlijk de heren Daft Punk. Wat die mannen al allemaal gepresteerd hebben qua albums, liveprestaties en films is onbeschrijfelijk. Ze maakten ook remixen en edits, en dit allemaal onder verschillende namen, zoals Stardust bijvoorbeeld, maar ze maakten ook een echte Daft Punk mix van een nummer van Michael Jackson. Jawaddedadde! En blijkbaar gaan die van Daft Punk weer touren, in Amerika. 14 juni doen ze ook Parijs nog eens aan, maar voor de rest is er niks bekend over Europa, tenzij je hun doortocht van 10 juni in Schotland erbij rekent. Ze worden bijgestaan door de rockers van The Rapture, de trasher SebastiAn, en de zombie Kavinsky.

Michael Jackson – Rock With You (Daft Punk White Label mix) (Bron: Cause=Time)

2 Responses to “Tequila Thursday”

  1. aooa Says:

    woopwoop! appreciatie!


  2. adult japan tv

    Tequila Thursday « The Dirty Jos Soundsystem


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: