TV-exposure

17 maart 2007

Misschien voor wat meer bekendheid toch ook maar eens meedoen aan Comedy Casino Cup of Peking Express volgende keer. Die programma’s zijn het toch wel meer waard dan Idool of Superhond. Alhoewel, we zijn misschien niet grappig genoeg, niet echt het lifterstype, we kunnen helemaal niet zingen, en we hebben allebei geen hond. ’t Zal dus niks zijn.

Ik zou ook Xander van harte willen feliciteren met zijn overwinning. Gasten die er overduidelijk hun kloten aan vegen én toch geweldig overkomen zijn natuurlijk geweldig.

Advertenties

5 Responses to “TV-exposure”

 1. Pudelwohl Says:

  Xander was inderdaad de beste van de avond. Onze vriend van de Colruyt had overduidelijk last van zenuwen en z’n grappen waren over het algemeen minder geslaagd dan de vorige keer, maar toch een beetje jammer dat hij het niet gehaald heeft. De zingende troubadour daarentegen kon ik al van het begin niet aanhoren!

 2. dirtyjos Says:

  Mja, ik vond op’t begin dieje Geubels ook wel het beste. Maar gaandeweg de wedstrijd viel het wel meer en meer op dat die het eigenlijk altijd “van’t zelfde” moest hebben. Xander was niet alleen een typetje, hij bracht ook nog eens goeie gevarieerde humor, wat toch belangrijker is dan één tof stukje over de Colruyt.

 3. Pudelwohl Says:

  Ja, idd! Nu, hij heeft nog ff’kes geprobeerd om nog zo’n typetje te doen, maar dat was niet zo schitterend. (Macho stukje)


 4. Ik denk dat g’er u nog eens zwaar in zoudt kunnen vergissen, in hoeveel of hoe weinig Xander er zijn kloten aan veegt.

 5. dirtyjos Says:

  Natuurlijk heeft die jongen ook fel gewerkt. Zijn “coole” act is wrs ook niets meer dan een typetje, maar het viel toch wel meer dan eens voor dat Alex Agnew ’s ochtends op hem zat te wachten en dat hij niet kwam opdagen. Alleen al daarom zou je respect voor Xander moeten hebben.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: