Sequoia Sunday

18 maart 2007

Mylo maakte een geweldig nummer met daarin vanalle namen uit de muziekgeschiedenis, een beetje in de aard van Daft Punk’s Teachers (dat nagedaan werd door Soulwax op hun Nite Versions). Het nummer ging de geschiedenis in als Destroy Rock & Roll. The Young Punx maakte hun eigen versie van dat nummer en doopten het Destroy Celebrity Crap. In plaats van Michael Jackson, Bananarama en meer van dat komen hier onder andere Lindsay Lohan en Paris Hilton aan de beurt. We kunnen hen enkel gelijk geven.

The Young Punx – Destroy Celebrity Crap (Bron: Distortion Disco)

Elektrochemie kennen we onder andere van hun nette remix van In White Rooms van Booka Shade. Zij bestaan uit DJ Thomas Schumacher, Stephan Bodzin (Jonathan’s favoriet) en Caitlin Devlin. Deze laatste neemt de vocals voor haar rekening, maar helaas is de instrumentale versie van dit nummer toch net iets beter. De titel is Mucky Star en is een lekkere old-school-electrotrack.

Elektrochemie – Mucky Star (Instrumental edit) (Bron: Shot Callin’)

Dat die van Digitalism binnenkort een album uitbrengen hebben we je al eerder verteld. We kennen hen van hun 3 mooie singles, maar ter promotie van hun albums hebben ze toch besloten een ander nummer de wereld in de sturen. TVTV ken je zéker als je hen al eens live aan het werk gezien hebt. Het is ook puur Digitalism, echt iets wat je van hen kan verwachten. Die digitalism-drums, dat digitalism-gezoem en dan nog wat op- en afbouw in dat hele nummer. Het is niet bepaald wereldverbeterend nieuw, maar het is toch net goed genoeg om jullie mee te verblijden.

Digitalism – TVTV (Bron: callmeMICKEY)

Does It Offend You, Yeah? is niet enkel een geweldige groepsnaam, het is ook nog eens een geweldige groep, en ze kunnen ook nog eens geweldig dj-en. Op hun MySpace bieden ze een radiosetje aan, en ja hoor, dat is helemaal snor. Met nummers van SebastiAn, Human League, Busy P, Vitalic, Daft Punk, Busta Rhymes, Yeah Yeah Yeahs, Franz Ferdinand, Rage Against The Machine, Myoko en henzelves zorgen zij ervoor dat je weer heel wat vet verbrandt.

Does It Offend You, Yeah? – XFM Mix

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: