Beatz & Bleepz

5 april 2007

Het in Brussel gemaakte radioprogramma “Beatz & Bleepz” is stilletjesaan op weg om een kleine underground-hit te worden. Het is zowat de Vlaamse Essential Mix aan’t worden, voor mensen die niet vies zijn van wat elektro en trash. Stijnzz Duizenddingen Onlijn Maris is de Pete Tong van dienst. Eerst is er gedurende een halfuurtje een studio-stuk, beetje vergelijkbaar met wat ze in De Maxx doen op Studio Brussel. Stijn kondigt een paar nummers aan, over het algemeen uitstekend tot amai. Daarna is er een klein interviewtje met de DJ van de aflevering, en dan speelt die gedurende een 40 minuutjes even live.Schoonheid zit in de kleine simpele dingen, of dat zij mijn oma toch altijd. In dit geval heeft ze overschot van gelijk.

Oh ja, wij zijn ook nog residents van dat programma, dus ons kan je om de 2 of 3 maanden ook nog aan het werk horen. Binnen een maand is er bijvoorbeeld een dubbelsetje van mij en 14k, waar we de grootste klassiekers in een setje trachten te steken (het moet niet altijd “vers van de pers” zijn, me dunkt).

Deze week is Sigi te gast, een DJ die in 2005 op de Diesel U-Music Awards Fredo&Thang en Starski&Tonic achter zich liet. Misschien had de jury het niet op duo’s, of misschien is hij echt zo goed als ze toen beweerden. Daar ga ik geen uitspraken over doen, dat moeten jullie zelf maar proberen uitvissen.

Je kan 2 weken lang de laatste uitzending live beluisteren via XLair. Hoera!

Advertenties

One Response to “Beatz & Bleepz”

  1. Stijn Says:

    Bedankt voor de reclame ­čÖé


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: