Clap your hands to the electricity

14 april 2007

Sommige blogs doen toch echt teveel moeite. En daar zijn wij natuurlijk helemaal onverdeeld enthousiast over! Zo zijn er de mensen van The Blue Walrus, zij maakten een compilatie van lekkere elektrotracks. Ideale kost voor het huidige weer hier in België, de hoofdstad van Brussel. Er staat zowat vanalles op, zoals een John Redden remix van Justice’s Waters of Nazareth, die Thomas Bangalter edit van DJ Mehdi, maar ook een SebastiAn remix van Bloc Party, een nieuwe remix door Yuksek en een ongelooflijk tof nummer van To My Boy. Which is nice. Al dat lekkers vind je hier. Wel even de ID3-tags aanpassen, want bij sommigen mist er een stukje.

Een andere blog is Good Weather for Airstrikes. Zij plaatsen deze week een hele trits live-covers online, daar zat een prachtige Crazy In Love in, dat Snow Patrol pikte van Beyoncé. Maar ook covers van Nelly Furtado, Bloc Party, Franz Ferdinand en The Killers door Bloc Party, Arcade Fire, Mylo enzoverder.

En de eerste namen voor Pukkelpop stromen binnen: Booka Shade, Boys Noize, Cajuan, Goose, LCD Soundsystem, Super Discount en Uffie komen alvast het mooie weer maken. En Uffie: “I’m ready to fuck!”

Advertenties

2 Responses to “Clap your hands to the electricity”

  1. 3ddfreak Says:

    Lol, uffie mag er idd wezen. 😮

  2. nathalie Says:

    zijn dit nu al niet de mooiste namen ooit?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: