Voelt iemand zich geroepen?

5 mei 2007

De Jossen zouden graag ook een cool logo hebben, zo een beetje in Boys Noize of Ed Banger stijl. Maar wij zijn niet echt grafisch aangelegd, maar misschien wel iemand van jullie die een mooi logo voor The Dirty Jos Soundsystem kan ontwerpen? Eerst zou het logo gewoon gebruikt worden als logo (du’h) maar later zouden er dan ook t-shirten van komen, en de maker van het logo krijgt (uiteraard) een gratis exemplaar!

Dus zet jullie aan de tekentafel/photoshop/illustrator/… en laat ons zien wat jij gemaakt hebt!

Advertenties

5 Responses to “Voelt iemand zich geroepen?”

 1. dirtyjos Says:

  Het moet cool en alternatief zijn. Het moet redelijk grafisch zijn (zoals de Ed Banger stuff) en onze naam moet derin voorkomen.

 2. jonathan Says:

  Het moet vooral humor bevatten!

 3. Anneke Says:

  Waarom logo, jullie produceren of remixen nix? Jullie zijn gewoon beginnende dj’s met geen ervaring, die teren op internet/blog gehypete muziek. So plz, act like it.

 4. dirtyjos Says:

  Euhm, wij teren helemaal op niks. Wij draaien wat wij goed vinden. Toevallig is die stijl waarin wij begonnen zijn momenteel de grote hype op blogs als FluoKids, Discobelle en meer van dat fraais. Wij draaien écht wel andere muziek dan dat hoor. Zelf vinden we het misschien ook een beetje spijtig dat de stijl, mede door de Ed Banger mannen, zo een grote hype geworden is, want nu begint inderdaad iedereen te denken dat je “gewoon alles van Ed Banger enzo” koopt, en dat wij het dus zeer makkelijk hebben.

  Beginnend, oké, wij zijn een 2-tal jaartje bezig. Geen ervaring, dat zou ik toch wel niet zeggen hoor. Of bedoel jij met ervaring “op Werchter staan”, want dan ben jij toch even verkeerd aan’t denken.

  Nee, wij produceren of remixen (nog) niks. Mogen wij daarom geen logo hebben misschien? Als wij dat willen, dan mogen wij daar toch om vragen? En als niemand dat wil doen, ons ook goed.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: