Kanye

5 juni 2007

Vorig jaar, tijdens de MTV Video Awards, won So Me, als regisseur van de videoclip “Never Be Alone / We Are Your Friends” van Justice, de award voor beste video (eigenlijk won Justice, maar die waren aan’t touren in Amerika op dat moment, dus kwam So Me hem afhalen). Kanye begint een hevige rant over zijn megadure clip.

Bon, ik denk dat het allemaal maar show was, aangezien die Kanye een heel slimme marketeer is. Maar toch, hij haalde ermee heel wat haters op zijn nek, vooral dan in het elektro-wereldje

Binnenkort komt mr. West zijn nieuw album (Graduation genaamd) in de winkelrekken geschoten, en natuurlijk hoort daar een eerste single bij. Eerder kregen we al een snippet te horen in zijn nieuwe officiële mixtape, waarin hij onder andere ook rapte op Eraser van Thom Yorke, en op het Telenet-reclame-fluit-liedje Young Folks van Peter, Björn & John. In de eerste single, die Stronger noemt, plaatst hij vlotjes een tekst over een Daft Punk-nummers (Harder, Better, Faster, Stronger). Of hij dat nu gedaan heeft door de populariteit van Justice en de hele Franse elektroscene, of wat dan ook, het maakt niet veel uit. De haters blijven haters, de fans blijven fans. Eerlijkgezegd vind ik helemaal niet slecht gedaan!

Een officiële leak is er nog niet, tot kort was er zelfs alleen maar die korte snippet te vinden, maar nu is er toch eindelijk een radio rip op het internet opgedoken (het radiostation heeft wel zeer handig oneindig veel reclamestukjes erin gestoken, maar whatever) en die vind je via onderstaande link.

Laat de discussie maar beginnen!

mp3: Kanye West – Stronger (Radio Rip)

Oh ja, Harder Better Faster Stronger samplet “Cola Bottle Baby” van Edwin Birdsong. Het origineel werd gepost door Palms Out Sounds in hun Sample Wednesday.

mp3: Edwin Birdsong – Cola Bottle Baby

Advertenties

5 Responses to “Kanye”


 1. Nou, kga die man niet haten omdat ie elektrodudes in de zeik zet… Mr. West heeft immers al meer dan genoeg bewezen dat hij heel erg straf is in zijn ding en ik vind dat er gerust wat meer interactie (op deze manier, of een andere) mag zijn tussen al die gesloten genre’s. Ben dan ook benieuwd naar z’n nieuwe album!

 2. Fraulein Says:

  goej nummer echt waar, in volle verwachting van het album :p

 3. Stijn Says:

  Hehe, Davy heeft de humo gelezen 🙂

 4. dirtyjos Says:

  Welke Humo? Want die van deze week is voor dit weekend.

 5. Cheapxbox360 Says:

  free xbox 360 console

  information on free xbox 360 consoles from cheapxbox360. . .


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: