Vista

9 juli 2007

Allez, het eerste Service Pack voor Windows Vista komt eraan. De bèta zou eind deze maand op de wereld losgelaten worden, de definitieve versie zou ergens eind dit jaar te verkrijgen moeten zijn. Misschien daarna toch eens nadenken om XP aan te kant te schuiven.

One Response to “Vista”

  1. SavageFX Says:

    Bwah, kheb vista een dagje getest in een virtual machine en zoveel fascinerend nieuwe dingen zijn er niet aan, buiten de erg mooie, afgelikte (en ook erg systeem-belastende) aeroGlass interface.

    Voor de rest zijn heel wat opties nu wat gemakkelijker terug te vinden en zit er standaard een virus-scanner in, maar dat zijn egl alleen voordelen voor nieuwe gebruikers.

    Vista is best wel leuk en mss wel een beetje beter dan winXP maar je hebt 1GB ram en een video-kaart met 128MB ram nodig om het soepel te kunnen draaien, dus als je maar net dat in je pc hebt steken (zoals ik :P) dan ga je bij games / simultaan draaien van veel software het snelheidsverschil wel voelen (aangenomen dat je die games/software aan de praat krijgt onder vista)

    Mijn conclusie: Vista als je een splinternieuwe snelle machine hebt, anders sowieso winXP


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: