MGMT

17 januari 2008

MGMT

MGMT, uit te spreken als ‘management’, is één van die bands die door zowat elk toonaangevend tijdschrift naar voor wordt geschoven als “doorbraak voor 2008”. Hun album is sinds oktober via het internet verkrijgen, maar op 22 januari brengen ze hun debuutalbum “Oracular Spectacular” op een echte cd uit, en dat gebeurt niet bij een independant label, zoals dat tegenwoordig hip is, maar gewoon bij de grote mannen van Columbia. In een interview dat ze vorige week gaven aan het Amerikaanse Billboard vertelden ze waarom ze dat deden:

“We wanted to try to make a good major label album,” VanWyngarden says. “It’s kind of an obstacle we’re facing, but we like that. Everybody now is on an indie label, so we’re being different by being on a major.”

Het album klinkt alvast zéér lekker, en we gaan er nog veel van horen. Wij geven u alvast de clip van “Electric Feel” mee, dat eigenlijk gewoon een opname is van iemand die het interactieve muziekspelletje speelt dat ze maakten. Er zijn in totaal 625-tot-de-229-ste-macht aantal mogelijkheden waarop het kan uitdraaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: