Alive, live in Live

26 januari 2008

Zoals vele mensen weten werd de Alive 2007-show van Daft Punk gemaakt met het softwarepakket Ableton Live, waarin gebruikt wordt gemaakt van samples en effecten om tot een nieuw geheel te komen. Nu heeft er zich één of andere techneut (zelf beweert hij er slecht één jaar mee bezig te zijn) zich bezig gehouden om de Alive-set na te maken, en dat dan op te nemen en op YouTube te smijten:

Deel 1:

Deel 2:

Advertenties

2 Responses to “Alive, live in Live”


  1. Ok het is mooi gedaan maar het echte was toch iets beter. En Ik denk dat dit wel mogelijk is hoor dat die nog maar een jaar bezig is, ik ben ook geen ableton specialist maar gebruik het al wel een jaar of twee en als ik zo zie wat hij doet moet dat wel lukken. Hij gebruikt trouwens voor de additionele drums enkel maar standaard kits uit ableton. Die soms niet echt vol klinken. Maar hij zou dit kunnen oplossen door er gewoon een effectje op te smijten. Ofwel suckt het geluid van mijn pc gewoon :D.

    En ohja, je bedoelde natuurlijk de alive 2007 set in plaats van 2008…

  2. dirtyjos Says:

    Ja, het origineel is zowiezo beter dan wat je hier zit, maar ik vind het toch wel straf gedaan, en biedt toch écht wel een mooie blik op het Alive 2007 (inderdaad, typ-o) setje.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: