Golden Raspberry Awards

24 februari 2008

De Razzies zijn de Oscars voor de slechtste films van het jaar, en werden gisteren voor de 28e keer uit de kast gehaald. De Lindsay Lohan-film I Know Who Killed Me (een volle 4,4 op IMDb) won een record-aantal beeldjes. Van de acht awards gingen er drie rechtstreeks naar Lindsay Lohan. Eentje verdiende ze voor “Worst Screen Couple”, want ze speelde een dubbelrol in de film, en voor die dubbele rol kreeg ze nog eens een dubbele Razzie voor “Worst Actress”, de organisator noemde het een gelijkspel. Verder was de film de winnaar in de reeksen “Worst Director”, “Worst Screenplay”, “Worst Excuse for a Horror Movie”, “Worst Remake or Rip-off” en de hoofdprijs “Worst Film of the Year”. Toch even de trailer meegeven:

Norbit (3,6), de film van Eddie Murphy, ging naar huis met drie awards, terwijl hij voor acht genomineerd was, zijnde “Worst Actor”, “Worst Supporting Actor” en “Worst Supporting Actress”. En dan bleef er nog één award over, die voor “Worst Sequel or Prequel” die voor Daddy Day Camp (1,9) bedoeld was, een vervolg op Daddy Day Care, maar met Eddie Murphy vervangen door Cuba Gooding Jr.

De grootste verliezer op de Razzies was de Adam Sandler-film I Now Pronounce You Chuck and Larry (6,3), die geen enkele van zijn acht nominaties kon verzilveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: