Sound of Stereo

27 februari 2008

Op vrijdag 7 maart organiseert MTV in de Noxx in Antwerpen een feestje, met als avondvullers Mo & Benoeli, alias The Glimmers, en opkomende talenten Sound of Stereo. Ik neem aan dat dit feestje meetelt in de Glimmers-tournee, en dat iedereen die aanwezig is hun album in de handen gepropt zal krijgen. Dat schijfje is trouwens op geen enkele andere manier te verkrijgen dan via de feestjes waar ze in hun tournee draaien.

Een week later, vrijdag 14 maart is dat, vindt in Grimbergen de derde editie van Cubic plaats, die om één of andere design-technische reden de ondertitel “Asian Invasion” meegekregen heeft. De line-up is om van te duizelen, met een setje van Yuksek samen met Brodinski en omgekeerd, een livesetje van Boys Noize- en Turbo-beschermeling D.I.M en meer muzikaal geweld dat u geleverd wordt door Belgische talenten, als daar zijn Keatch, Geht’s Noch?, Cait Sith en ook weer Sound of Stereo.

Nog een week later, vrijdag 21 maart, vindt in JH Spiraal te Rijkevorsel het maandelijkse feestje Playground plaats. Eerder stonden daar The Glimmers, Dr. Lektroluv, Ian Pooley, Christopher Just, Sébastien Leger en meer van dat schoon volk. Onder het motto “Het moet niet altijd schoon volk zijn”, werden wij gevraagd om ook eens een editie samen te stellen. Onszelf buiten beschouwing gelaten werden de jongens van Sound of Stereo geboekt, Genkster Cait Sith mocht ook niet ontbreken, en als laatste besloten we Mixmaster Maris (beter bekend als “die gast die Beatz & Bleepz presenteert”, helaas als artiestennaam onbruikbaar) op de affiche te smijten. Een ongekende editie van vers Vlaams talent!

Oh ja, zaterdag 22 maart (de dag na “Dirty Jos & friends”) vindt de releaseparty van hun eerst E.P. plaats, maar daar zijn nog maar weinig details van bekend.

Ondertussen kan u van hun nummer “Nic Nag” genieten in de reclame voor het feestje van de Noxx, maar ook in de reclame voor één of ander nieuw Proximus-abonnement. En zeg in april niet dat u niet weet wie Sound of Stereo zijn!

Advertenties

One Response to “Sound of Stereo”

  1. Niels Says:

    Voor wie Antwerpen te ver vindt en toch graag The Glimmers wil zien + die cd wil scoren. Ze staan ook op RAUW @ Tivoli op 8 maart.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: